Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Handbal: CSM Slatina s-a întors fără puncte
12.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 97

Echipa de handbal CSM Slatina a fost învinsă în acest week-end de una dintre echipele contracandidate la salvarea de la retrogradare, Universitatea Cluj Napoca. Elevele Victorinei Bora au pierdut la cinci goluri diferență, scorul final al partidei fiind de 28 la 23.


 Adversare directe pe prima scenă a handbalului românesc, Universitatea Cluj și CSM Slatina s-au întâlnit, sâmbătă, în cadrul ediției a XX-a, într-o partidă în care presiunea a fost extrem de mare. După ce a acumulat cinci victorii în ultimele opt partide, Slatina nu a mai reușit să obțină un rezultat pozitiv, mult așteptat de toată lumea. După o primă repriză controlată de elevele Victorinei Bora, în partea secundă, Clujul a făcut un joc bun, reușind să obțină cele trei puncte puse în joc.
Chiar dacă au intrat într-o pauză competițională de câteva săptămâni, handbalistele slătinene au reluat antrenamentele în vederea abordării meciurilor rămase din Liga Națională.
După cele 20 de etape disputate, Slatina totalizează 17 puncte, ocupând poziția a zecea în clasament. Următorul duel va fi în compania formației HC Zalău, pe 4 aprilie, ora 18, în sala Liceului cu Program Sportiv Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018