Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Tenismenele slătinene au ratat podiumul
12.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 33

Rezultat bun obținut de gruparea de fetele de la Clubul Sportiv Școlar Slatina la Campionatul Național pe echipe Juniori I. Aflate sub coordonarea antrenorilor Petre Arnăutu și Felicia Coneschi, slătinencele au obținut locul patru la această competiție.


 Andreea Hudușan, Alexandra Ioniță, Ana Barbu și Daniela Găină sunt tenismenele slătinene care au făcut deplasare în acest week-end la Câmpulung. Sportivele au intrat în competiția de nivel înalt, Campionatul Național pe echipe Juniori I. La fete, 27 de echipe de la mai multe cluburi din țară s-au duelat în meciurile competiției. În acest an s-a simțit considerabil lipsa Adinei Diaconu, care a trecut la categoria seniori, și echipa a scăzut ca rezultat. Slătinencele au reușit să obțină rezultate care le-au clasat pe locul patru național.
La pregătirea sportivelor au contribuit și fostele glorii ale Slatinei.
Cele patru junioare au intrat în sala de sport unde se pregătesc pentru o altă competiție importantă - Campionatul Național Individual Juniori I.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018