Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Nicolae Marinescu, cooptat în lotul național
12.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

Boxul slătinean are din nou un reprezentant într-un lot național. Prezent zilele trecute la selecția desfășurată la Brăila, Nicolae Marinescu i-a convins pe antrenorii lotului de juniori ai României. Pugilistul antrenat de Vasile Gălbenușe are acum șansa de a boxa atât la competițiile naționale, cât și cele internaționale.


 În perioada 8-10 februarie, Sala Sporturilor din Brăila a găzduit trialul de box rezervat juniorilor în vederea completării lotului tricolor. Printre participanți s-a numărat și Nicolae Marinescu, de la ACS „Box Vasile Gălbenușe”. La acțiunea de selecție organizată de Federația Română de box au participat peste 60 de pugiliști născuți în anii 2002 și 2003.
Confirmând forma bună din ultima perioadă, Nicolae Marinescu l-a învins pe titularul categoriei 75 de kilograme, fiind cooptat în lotul național de juniori.
Pugiliștii legitimați la clubul ACS „Box Vasile Gălbenușe” au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru competițiile care vor debuta în luna aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018