Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
CSM Slatina, debut cu stângul la reluarea campionatului
11.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 172

Primul meci din acest an s-a dovedit un eșec pentru echipa de handbal feminin CSM Slatina. Gruparea condusă de Victorina Bora a pierdut la diferență de cinci goluri în fața contracandidatei la evitarea retrogradării, HCM Slobozia. Astfel, șansele formației slătinene de menținere în Liga Națională sunt extrem de mici.


 După o pauză competițională de o lună și jumătate, în care handbalistele de la CSM Slatina au susținut mai multe meciuri de verificare, ieri, acestea au reluat meciurile oficiale din Liga Națională. În etapa a XI-a, partenera de întrecere a fost HCM Slobozia, echipă care luptă pentru evitarea retrogradării. Deși au avut de partea lor, din primul până în ultimul minut al jocului, publicul slătinean, sportivele de la CSM Slatina nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor spectatorilor. Fetele antrenate de Victorina Bora au fost conduse pe tot parcursul meciului. La finalul partidei, antrenoarea Clubului Sportiv Municipal s-a arătat dezamăgită de evoluția sportivelor sale.
Pentru HCM Slobozia, rezultatul obținut la Slatina reprezintă o victorie importantă în atingerea obiectivului.
Următorul meci va fi în deplasare, sâmbătă, în compania formației CSM Roman. Iubitorii handbalului slătinean pot viziona partida dintre CSM Slatina și HCM Slobozia, în această seară, pe OLT Tv, cu începere de la 21.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018