Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Pugiliștii de la CSM Slatina, premiați de CJ Olt
10.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 155

2017 a fost un an bogat în competiții dar și în rezultate pentru pugilistele de la CSM Slatina. Acestea au reușit să fie în topul clasamentelor atât pe plan național, cât și internațional. Pentru performanța obținută, sportivele și antrenorii slătineni au fost premiați de Consiliul Județean Olt în cadrul primei ediții a Galei Excelenței în Sport.


 Alexandra Gheorghe, Cristina Zorlescu și Camelia Fieraru sunt pugilistele care pe parcursul anului competițional 2017 au dus sportul oltean peste hotare. Cea mai importantă competiție la care au obținut locul cinci pe echipe a fost Campionatul European din Bulgaria. Pentru performanța reușită, atât sportivele cât și antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin au fost premiați de Consiliul Județean Olt.
Pentru Noul An, sportivii slătineni au mari obiective.
Timp de 16 ani, Luminița Turcin a reușit să se mențină pe podium și să cucerească trofeu după trofeu. Acum, în calitate de antrenor, sportiva a împărtășit elevilor săi câteva secrete din rețeta succesului.
Pugilistele slătinene au intrat în sala de antrenamente imediat după sărbători. Fetele se pregătesc pentru competițiile naționale care vor debuta în luna martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018