Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atleții de top, premiați
09.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2207

2017 a fost un an bun și pentru sportivii secției de atletism de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Elevii lui Daniel Bărbuți au reușit să urce pe podium la Campionatele Balcanice. Pentru performanța obținută, sportivii și antrenorul slătinean au fost premiați de Consiliului Județean Olt cu premii consistente în bani.


 Daniel Budin, Marius Șerban, Pavel Nichituș sunt sportivii care au dus Oltul în top la Campionatele Balcanice de atletism. Primii doi au participat în proba de ștafetă 4x100 de metri, la care au obținut medalia de aur. În cadrul primei ediții a Galei Excelenței în Sport, organizată de Consiliul Județean, sportivii au primit din partea instituției câte 2.500 de lei, diplome și flori.
Și ateletul Pavel Nichituș a reușit să se remarce în proba de ștafetă 4x400 de metri la Campionatele Balcanice din Serbia, obținând medalia de argint.
Cei trei sportivi aflați sub îndrumarea antrenorului Daniel Bărbuți sunt în această perioadă în cantonament de pregătire, în vederea participării la competițiile din acest an.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018