Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Atleții de top, premiați
09.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1994

2017 a fost un an bun și pentru sportivii secției de atletism de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Elevii lui Daniel Bărbuți au reușit să urce pe podium la Campionatele Balcanice. Pentru performanța obținută, sportivii și antrenorul slătinean au fost premiați de Consiliului Județean Olt cu premii consistente în bani.


 Daniel Budin, Marius Șerban, Pavel Nichituș sunt sportivii care au dus Oltul în top la Campionatele Balcanice de atletism. Primii doi au participat în proba de ștafetă 4x100 de metri, la care au obținut medalia de aur. În cadrul primei ediții a Galei Excelenței în Sport, organizată de Consiliul Județean, sportivii au primit din partea instituției câte 2.500 de lei, diplome și flori.
Și ateletul Pavel Nichituș a reușit să se remarce în proba de ștafetă 4x400 de metri la Campionatele Balcanice din Serbia, obținând medalia de argint.
Cei trei sportivi aflați sub îndrumarea antrenorului Daniel Bărbuți sunt în această perioadă în cantonament de pregătire, în vederea participării la competițiile din acest an.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
DECLARATIA ZILEI
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018