Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Daria și Darius, sportivii de aur ai Slatinei
10.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 456

Daria Bojin și Darius Belgu sunt cei doi sportivi de aur ai Slatinei. Prin multă muncă și determinare, sub îndrumarea lui sensei Romeo Costică, ei au reușit să devină campioni mondiali la categoria de vârstă 8-9 ani, la proba de embu mixt la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj.


 Daria Bojin, o fetiță care și-a început cariera de karatistă de la șase ani, sub îndrumarea tatălui, și-a adăugat în palmares, până în prezent, nu mai puțin de 11 medalii, dintre care trei de aur, șase de argint și două de bronz. În ultimii doi ani, sportiva antrenată de sensei Romeo Costică a participat la competiții de nivel național și european. În urmă cu doar o săptămână, slătineanca a participat la un concurs de înalt nivel.
La acest campionat, Daria a reușit să obțină două medalii.
Sportiva lui Romeo Costică își dorește să facă performanță în acest sport.
Un alt copil talentat în karate este și Darius Belgu. Și el practică acest sport de foarte puțin timp, dar rezultatele nu au întârziat să apară.
Darius și Daria au obținut titlul de campion mondial la proba de embu mixt, iar împreună cu Lucian Țarălungă, la proba de embu masculin, a ocupat locul patru mondial. Această competiție a fost ultima din 2017 pentru sportivii de la BU-DO Karate, însă în continuare ei merg în sala de sport pentru a se antrena, în vederea participării la concursurile din anul viitor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018