Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Karateka de la CSM Slatina, pe podiumul mondial
08.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 569

Sportivii de la CSM Slatina secția de karate tradițional și-au adăugat în palmares șase medalii, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan. Karateka antrenați de Alin Andrii au obținut la categoria „kata echipe feminin cadeți“, medalia de aur, iar la proba de „kata echipe masculin tineret“, medalia de bronz.


Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj-Napoca a reprezentat una din cele mai importante competiții de profil organizate în România. La startul competiției s-au aliniat peste 2.000 de sportivi, care s-au întrecut la diferite probe, la mai multe categorii de vârstă. Clubul Sportiv Municipal Slatina a participat cu trei băieți și trei fete, care au reușit să obțină rezultate remarcabile. Echipa de fete formată din Alexandra și Elena Apetrei, împreună cu Diana Ștefan și-a adjudecat medalia de aur.
Și echipa de băieți, formată din Florentin Băluță, Daniel Aspra și Alin Dumitru au urcat pe podiumul mondial.
Pentru această competiție, karateka de la CSM Slatina s-au pregătit intens.
La proba de „embu masculin tineret“, Florentin Băluță și Daniel Astra au mai reușit să ocupe locul patru la acest campionat.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018