Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Noi cursuri de formare la AJOFM
23.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 616

Anul trecut, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt s-au organizat zeci de cursuri de formare profesională în diferite meserii. În urma absolvirii acestora, peste 100 de olteni și-au găsit jobul dorit. Pentru luna februarie, alte opt programe de formare vor fi organizate.


 Oltenii se pot reorienta profesional prin participarea la cursurile organizate de AJOFM Olt. În 2021, instituția olteană a școlit sute de persoane în diferite meserii solicitate pe piața muncii. Electrician, frizer, cofetar și îngrijitor copii au fost printre cele mai căutate cursuri.
Luna februarie va veni cu noi programe de formare profesională, spun reprezentanții AJOFM Olt. Oltenii care se vor înscrie la cursuri vor avea ocazia să obțină diploma de care au nevoie la angajare.
Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru șomerii indemnizați și neindemnizați, înregistrați în evidențele AJOFM Olt. Și persoanele care realizează venituri pot urma aceste cursuri, dar cu plată. Toate informațiile legate de aceste programe le puteți afla la sediul AJOFM Olt, din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024