Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 1.400 de agresori sexuali monitorizați de Poliție
29.07.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1802

1.400 de agresori sexuali sunt monitorizați de Poliția Olt, pentru diferite infracțiuni de această natură. Invitat la emisiunea „Perfectul Simplu” de la Olt Tv, șeful Poliției Olt a spus că aceștia sunt atent supravegheați de polițiști, mai ales că acum au și un registru pentru monitorizare și control.


Prevenirea agresiunilor sexuale reprezintă una dintre prioritățile Poliției Olt. În prezent, la nivelul județului sunt înregistrați mulți agresori sexuali, care sunt atent monitorizați de oamenii legii. Despre acest gen de infracțiuni a vorbit șeful Poliției Olt, comisarul șef Ionuț Ilinca, invitat în cadrul emisiunii „Perfectul Simplu” de la Olt Tv.
De luna aceasta, agresorii sexuali sunt înscriși într-un registru pentru monitorizare și control. Ei sunt supravegheați în permanență, iar în acest fel se încearcă prevenirea și combaterea acestui tip de fapte.
De asemenea, pentru a preveni astfel de fapte, polițiștii din Olt desfășoară periodic acțiuni informative. Au loc discuții cu oamenii și sunt distribuite materiale informative pentru prevenirea și combaterea acestor infracțiuni, în care multe dintre victime sunt minori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE