Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vișina Nouă│ 14 zile în carantină
03.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 309

Seara trecută, localitatea Vișina Nouă a intrat oficial în carantină. Decizia a fost luată în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, care a introdus și o serie de măsuri. Pe străzile periferice ale comunei sunt echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, iar intrarea și ieșirea se face doar pe bază de declarație.


 Explozia necontrolată a cazurilor de COVID-19 din comuna Vișina Nouă a dus la atingerea unei rate de peste 13 cazuri la mia de locuitori. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a întrunit ieri într-o ședință extraordinară pentru a institui măsura de carantinare a localității.
Încă de seara trecută, mai multe echipaje ale Poliției și ale Jandarmeriei au fost instalate în zonele periferice ale comunei pentru a limita deplasările oamenilor.
Declarația pe proprie răspundere este valabilă și pentru cei care tranzitează localitatea. Potrivit prefectului de Olt, Florin Homorean, pe site-ul instituției a fost încărcat un model special de declarație pe proprie răspundere pentru cei care se află în tranzit.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024