Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poftiți la târgul de mărțișoare!
25.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 457

La Slatina, târgul de mărțișoare este unul bogat, iar cei care vor să ofere un dar inedit au de unde să aleagă. De la clasicele mărțișoare și până la aranjamente florale deosebite sau mici obiecte decorative simbolice, toate se găsesc pe tarabe, la prețuri rezonabile.


 Doar două zile mai sunt până la venirea primăverii. Și cum mărțișorul este simbolul acestui anotimp, zeci de comercianți au venit la târgul instalat anul acesta în zona din Parcul Tineretului. Dacă unii merg pe tradiționalul mărțișor, alții sunt în pas cu moda și au venit la târg cu ultimele noutăți în domeniu.
Slătinenii trecuți de prima tinerețe spun că optează pentru simbolurile clasice.
Târgul de mărțișoare de la Slatina este deschis până pe 8 martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024