Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina
24.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 21834

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.


 O pacientă de 30 de ani, în stare critică, pe care o așteptau doi copii acasă. Este povestea Elenei Barbu care, în urmă cu trei luni, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina cu o stare de sănătate grav afectată. A fost confirmată COVID și vindecată la Spitalul din Caracal. A făcut însă boala în timp ce avea o rană la un șold, în urma unui accident de circulație. Medicii au salvat-o de Covid, numai că rana i s-a infectat. A venit la Spitalul Județean de Urgență Slatina în stare atât de gravă, încât chirurgii aproape cu nu i-au dat șanșe.
Au fost costuri uriașe pe care Spitalul Slatina le-a suportat în totalitate pentru tratamentul tinerei. Din fericire, totul s-a încheiat cu succes.
Chirurgul Florin Popa spune că tânăra a primit și consiliere psihologică, întrucât cedase la un moment dat și nu mai voia să lupte pentru viața ei. Atunci medicul a luat legătura cu familia, care i l-a adus la spital pe unul dintre copii. A fost momentul în care Elena, alături de echipa medicală ce o îngrijea, au hotărât să lupte din toate puterile. Și au luptat până au reușit. Acum, tânăra merge pe picioarele ei și nu își mai găsește cuvintele de mulțumire pentru eroii de la Spitalul din Slatina care au salvat-o de la moarte.
Tânăra vine acum, periodic, la control. Am găsit-o aici alături de soțul său, care îi mulțumea cu lacrimi în ochi medicului ce a salvat-o de la moarte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024