Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trăiesc din ajutorul de șomaj
14.10.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 259

Pentru aproape două mii de olteni, indemnizația de șomaj este singura sursă de venit în această perioadă. Din cauza pandemiei de coronavirus, multe dintre firmele oltene au fost nevoite să facă restructurări, iar oamenii au rămas fără locuri de muncă. La nivelul județului, rata șomajului este în creștere.


Covid-19 a afectat multe dintre domeniile de activitate. Confecțiile textile și transporturile sunt două sectoare greu încercate de pandemia de coronavirus. Aici, efectele s-au resimțit încă din primele luni ale anului, sute de oameni rămânând fără joburi. La nivelul Oltului, rata șomajului a înregistrat o creștere semnificativă, potrivit statisticilor realizate de AJOFM Olt.

În funcție de stagiul de cotizare, ajutorul de șomaj poate varia între 250 și 1.000 de lei. Pentru mulți dintre șomerii olteni acest ajutor este sigura sursă de venit.

Din totalul de 9.460 persoane înregistrate în evidențele AJOFM Olt la finalul lunii trecute, aproximativ două mii beneficiază de indemnizație de șomaj. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE