Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încălzirea locuințelor, pericol de incendii
14.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 205

Aparate de încălzire, sobe, centrale termice. Toate trebuie verificate înainte de a fi puse în funcțiune, avertizează pompierii olteni. Odată cu începerea sezonului rece crește și riscul de incendii de locuință, iar pompierii fac apel la oameni să fie mai responsabili și mai atenți cu locuințele lor.


În ultimele zile, trei incendii de locuință au avut loc în județul Olt. Trei case au ars, două dintre ele din cauza suprasolicitării instalației electrice. Pompierii spun că în această perioadă crește numărul incendiilor și fac apel la proprietari să fie foarte atenți la utilizarea surselor de încălzire.
Mare atenție și la sobe, dar și la centralele termice. Neverificate, acestea pot provoca incendii devastatoare.
Anul trecut, în județul Olt au fost înregistrate aproape 360 de incendii la gospodării. O parte dintre ele s-au soldat cu victime, iar restul cu pagube materiale însemnate.
Pentru ca informațiile de prevenire a incendiilor să ajungă și în mediul rural, pompierii vor transmite informații Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din cadrul primăriilor. Voluntarii acestor servicii vor merge în sate pentru a le transmite oamenilor să își verifice neapărat sursele de încălzire ale caselor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024