Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corina va fi operată în Turcia
20.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1870

„Am venit aici condamnată la moarte și am primit o șansă la viață enormă“. Este vestea uriașă pe care o are Corina, tânăra mamă din Slatina, care a fost diagnosticată cu cancer, și a mers să se trateze în Turcia. Ea a anunțat că săptămâna viitoare va fi supusă unei intervenții chirurgicale și are toate șansele să învingă boala. Tânăra este extrem de fericită că se va întoarce acasă, la băiețelul ei, pentru a-l putea crește și a se bucura de el.


Corina Rizescu, în vârstă de 36 de ani, din Slatina, mama unui băiețel de doar 1 an și 8 luni, a fost diagnosticată recent cu cancer. După ce a cerut părerea mai multor medici din România, iar veștile primite nu au fost deloc bune, tânăra a hotărât să meargă în Turcia, pentru a învinge boala. Cu sprijinul celor care s-au oferit să o ajute cu diferite sume de bani, Corina a ajuns la clinica din Istanbul, unde va fi salvată.
Corina a fost supusă, astăzi, unor investigații de specialitate, iar săptămâna viitoare va fi operată. Va urma apoi o cură de chimioterapie.
Mai mulți oameni s-au mobilizat pentru a o ajuta pe tânăra mămică. Printre ei și membrii clubului Slatina Running, care au strâns 12.000 de lei, în urma unei acțiuni caritabile. Tânăra le este recunoscătoare tuturor celor care au fost alături de ea.
Donații se pot face în continuare în contul (pe ecran) RO64RZBR0000060017614344, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Corina Rizescu. Și pe Facebook este organizată o campanie de strângere de fonduri, cu mesajul „Ajută-mă, te rog, să înving cancerul!”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE