Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salvatorul a mii de vieți
15.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4476

Un paramedic de la ISU Olt a devenit salvatorul a mii de vieți. El a participat la peste 3.400 de intervenții, unele dificile, altele mai puțin periculoase. A ajutat oamenii răniți grav să trăiască, le-a acordat îngrijiri medicale atunci când abia mai respirau și a ținut în brațe sute de copiii care se temeau pentru viața lor. Cea mai mare satisfacție a lui este să îi revadă pe stradă bine și sănătoși.


Radu Dumitru este paramedicul de la ISU Olt care are cele mai multe intervenții din cariera sa. Este pompier din anul 2006, iar în 2009 a devenit paramedic SMURD. Participă aproapre zilnic la diferite misiuni medicale alături de colegii săi și a salvat atât de mulți oameni, încât a pierdut numărul intervențiilor. Sunt peste 3.400, atât au numărat colegiii lui până acum.
El este eroul a mii de vieți salvate, a mii de suflete de copii și bătrâni, de oameni de toate vârstele care îi mulțumesc pentru ajutorul acordat în cele mai grele momente.
Dacă până în 2006, conducea autospeciala de stins incendii, din 2009, pornește în cursă cu echipajul SMURD pentru a salva oamenii care au nevoie disperată de ajutor. Cum descrie el meseria de paramedic?
Paramedicul Radu Dumitru are și un sfat pentru oameni: aveți grijă de voi, de copiii voștri. Viața trebuie prețuită, în doar o clipă de neatenție, putem să o pierdem!
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024