Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiști „civili“, pândă în jurul tomberoanelor
11.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 761

Acțiune „undercover” a Poliției Locale Slatina. De câteva zile, oamenii legii acționează în civil, pentru a depista și sancționa persoanele care aruncă gunoiul menajer pe jos, pe stradă, sau în jurul tomberoanelor. Asta pentru că, zilnic, unii oameni aruncă mizeria pe jos, în loc să folosească tomberoanele sau coșurile de gunoi. Amenzile sunt cuprinse între 500 și 1.000 de lei.


Ora 10.00. Cartierul Progresul, din Slatina. Mai mulți saci de moloz, dar și resturi menajere, sunt aruncate în jurul tomberoanelor. Mizeria a fost găsită de polițiștii locali, care, de câteva zile, acționează în civil tocmai pentru depistarea persoanelor care aruncă gunoiul menajer pe jos. Sunt chemați angajații de la Salubris, pentru a face curățenie, după ce, chiar ieri, în aceeași zonă, polițiștii locali au mai aplicat amenzi pentru aceeași faptă.
Locatarii responsabili spun că s-au obișnuit să găsească mai mereu gunoaie în jurul tomeroanelor.
Acțiunea „undercover” a Poliției Locale Slatina va continua și săptămâna viitoare. Oamenii legii vor să îi facă pe cetățeni să înțeleagă faptul că trebuie să arunce gunoiul în containere și nu în jurul acestora.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE