Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cei mai buni bucătari juniori ai României
22.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 92

Doi elevi de clasa a XI-a de la Caracal au fost declarați cei mai buni bucătari juniori ai României. Ei au impresionat juriul unui concurs renumit care s-a desfășurat la Sibiu, „Cupa României în Gastronomie”. Un șnițel de vită preparat de ei le-a adus marele premiu al competiției.


Oana și Cristian sunt elevi în clasa a XI-a, la Liceul Tehnologic „Matei Basarab” din Caracal și studiază aici gastronomia. Mereu atenți la explicațiile dascălilor, dar și pasionați de acest domeniu, tinerii au depins rapid informații și abilități care le-au adus succesul. Un juriu format din master chefi renumiți și patroni de restaurante i-au desemnat cei mai buni bucătari juniori ai României.
Conducerea școlii se mândrește cu ei și îi asigură că vor fi sprijiniți în continuare pentru a deveni bucătari pricepuți.
La „Cupa României în Gastronomie” au participat elevi de la 16 licee din toată țara, care au avut de preparat pe loc felurile de mâncare indicate de organizatori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020