Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din nou în bănci, după 60 de ani
21.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 166

Zi plină de emoții pentru foștii elevi ai Colegiului Național Radu Greceanu, promoția 1959. Ajunși în pragul vârstei de 80 de ani, cei care au absolvit renumita școală slătineană s-au reîntors cu drag în clasa în care au petrecut minunații ani de liceu.


60 de ani au trecut de când acești oameni au absolvit liceul. Și-au păstrat însă inocența, umorul și spiritul de tineri rebeli. Astăzi încărunțiți, domnii și doamnele care parcă mai ieri erau niște adolescenți însetați de cunoaștere s-au revăzut cu emoție în băncile școlii care le-a fost atât de dragă.
La întâlnirea foștilor liceeni a participat și directorul de astăzi al Colegiului Național Radu Greceanu, dar și o elevă din clasa a X-a, olimpică la astronomie și astrofizică.
Revederea de 60 de ani de la terminarea liceului a fost un moment special pentru foștii elevi. Și-au propus ca de acum înainte să organizeze astfel de întâlniri în fiecare an.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019