Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din nou în bănci, după 60 de ani
21.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 162

Zi plină de emoții pentru foștii elevi ai Colegiului Național Radu Greceanu, promoția 1959. Ajunși în pragul vârstei de 80 de ani, cei care au absolvit renumita școală slătineană s-au reîntors cu drag în clasa în care au petrecut minunații ani de liceu.


60 de ani au trecut de când acești oameni au absolvit liceul. Și-au păstrat însă inocența, umorul și spiritul de tineri rebeli. Astăzi încărunțiți, domnii și doamnele care parcă mai ieri erau niște adolescenți însetați de cunoaștere s-au revăzut cu emoție în băncile școlii care le-a fost atât de dragă.
La întâlnirea foștilor liceeni a participat și directorul de astăzi al Colegiului Național Radu Greceanu, dar și o elevă din clasa a X-a, olimpică la astronomie și astrofizică.
Revederea de 60 de ani de la terminarea liceului a fost un moment special pentru foștii elevi. Și-au propus ca de acum înainte să organizeze astfel de întâlniri în fiecare an.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019