Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cei mai frumoși cai, în concurs la Piatra-Olt
20.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 352

Crescători de cabaline din tot județul au participat astăzi, la prima ediția a concursului de cai organizat de autoritățile locale din Piatra-Olt. Zeci de exemplare au fost prezente pentru cele două secțiuni ale concursului: tracțiune și frumusețe. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Orașului Piatra-Olt.


În fiecare an, pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, orașul Piatra-Olt îmbracă straie de sărbătoare. Este al 18-lea an consecutiv când autoritățile locale organizează ziua orașului. În ediția de anul acesta, în programul manifestărilor a fost introdus și un concurs dedicat crescătorilor de cai. Deși competiția este la prima ediție, concurența a fost una acerbă.
Cei mai frumoși și puternici cai din Găneasa, Brâncoveni, Pleșoiu și Piatra-Olt au participat la cele două secțiuni ale concursului.
Iubitorii de animale sunt bucuroși că autoritățile locale din Piatra-Olt au aluat decizia organizării acestui concurs.
La finalul competiției, posesorii celor mai puternici și frumoși cai au fost premiați de organizatori cu sume în bani. 2.000 de lei este bugetul alocat de Primăria Piatra-Olt pentru acest eveniment.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE