Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cei mai frumoși cai, în concurs la Piatra-Olt
21.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 199

Crescători de cabaline din tot județul au participat astăzi, la prima ediția a concursului de cai organizat de autoritățile locale din Piatra-Olt. Zeci de exemplare au fost prezente pentru cele două secțiuni ale concursului: tracțiune și frumusețe. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Orașului Piatra-Olt.


În fiecare an, pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, orașul Piatra-Olt îmbracă straie de sărbătoare. Este al 18-lea an consecutiv când autoritățile locale organizează ziua orașului. În ediția de anul acesta, în programul manifestărilor a fost introdus și un concurs dedicat crescătorilor de cai. Deși competiția este la prima ediție, concurența a fost una acerbă.
Cei mai frumoși și puternici cai din Găneasa, Brâncoveni, Pleșoiu și Piatra-Olt au participat la cele două secțiuni ale concursului.
Iubitorii de animale sunt bucuroși că autoritățile locale din Piatra-Olt au aluat decizia organizării acestui concurs.
La finalul competiției, posesorii celor mai puternici și frumoși cai au fost premiați de organizatori cu sume în bani. 2.000 de lei este bugetul alocat de Primăria Piatra-Olt pentru acest eveniment.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019