Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cei mai frumoși cai, în concurs la Piatra-Olt
21.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 219

Crescători de cabaline din tot județul au participat astăzi, la prima ediția a concursului de cai organizat de autoritățile locale din Piatra-Olt. Zeci de exemplare au fost prezente pentru cele două secțiuni ale concursului: tracțiune și frumusețe. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Orașului Piatra-Olt.


În fiecare an, pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, orașul Piatra-Olt îmbracă straie de sărbătoare. Este al 18-lea an consecutiv când autoritățile locale organizează ziua orașului. În ediția de anul acesta, în programul manifestărilor a fost introdus și un concurs dedicat crescătorilor de cai. Deși competiția este la prima ediție, concurența a fost una acerbă.
Cei mai frumoși și puternici cai din Găneasa, Brâncoveni, Pleșoiu și Piatra-Olt au participat la cele două secțiuni ale concursului.
Iubitorii de animale sunt bucuroși că autoritățile locale din Piatra-Olt au aluat decizia organizării acestui concurs.
La finalul competiției, posesorii celor mai puternici și frumoși cai au fost premiați de organizatori cu sume în bani. 2.000 de lei este bugetul alocat de Primăria Piatra-Olt pentru acest eveniment.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019