Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
14 ani de la dispariția Danielei Fană
21.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 297

14 ani de căutări disperate. Atât a trecut de la dispariția Danielei Fană, femeia din Slatina despre care nimeni nu mai știe nimic de atâta timp. Poliția spune că o caută în continuare. Mama ei, ajunsă la 78 de ani, nu mai are însă nici o speranță că va afla ce s-a întâmplat cu fiica ei.


Era noaptea de 22 spre 23 mai 2005, când Daniela Fană, în vârstă de 37 de ani, din Slatina, a dispărut fără urmă. Ar fi plecat de acasă după o ceartă cu soțul ei. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o, nu știe unde este și ce s-a întâmplat cu ea. Mama sa, Marioara Chiș, o bătrână în vârstă de 78 de ani, o caută în continuare disperată.
Bătrâna este convinsă că fiica ei nu mai este în viață. Ar fi fost ucisă și îngropată.
Polițiștii spun că desfășoară în continuare activități de căutare a femeii dispărute.
Între timp, fostul soț al Danielei Fană și fiica lor, care are acum 16 ani, s-au mutat în străinătate. Dacă ar mai fi trăit, Daniela ar fi fost bunică. Fiul său din prima căsătorie are un copil de un an și jumătate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019