Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
14 ani de la dispariția Danielei Fană
21.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 312

14 ani de căutări disperate. Atât a trecut de la dispariția Danielei Fană, femeia din Slatina despre care nimeni nu mai știe nimic de atâta timp. Poliția spune că o caută în continuare. Mama ei, ajunsă la 78 de ani, nu mai are însă nici o speranță că va afla ce s-a întâmplat cu fiica ei.


Era noaptea de 22 spre 23 mai 2005, când Daniela Fană, în vârstă de 37 de ani, din Slatina, a dispărut fără urmă. Ar fi plecat de acasă după o ceartă cu soțul ei. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o, nu știe unde este și ce s-a întâmplat cu ea. Mama sa, Marioara Chiș, o bătrână în vârstă de 78 de ani, o caută în continuare disperată.
Bătrâna este convinsă că fiica ei nu mai este în viață. Ar fi fost ucisă și îngropată.
Polițiștii spun că desfășoară în continuare activități de căutare a femeii dispărute.
Între timp, fostul soț al Danielei Fană și fiica lor, care are acum 16 ani, s-au mutat în străinătate. Dacă ar mai fi trăit, Daniela ar fi fost bunică. Fiul său din prima căsătorie are un copil de un an și jumătate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019