Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina, eveniment caritabil de succes
20.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 570

Invitați de seamă au luat parte la cea de-a V-a ediție a balului caritabil Rotary Slatina, desfășurat sub deviza „Fii înger! Salvează o viață! Anul acesta, fondurile strânse în urma eveniment vor fi destinate achiziționării unor defibrilatoare. Totodată, zeci de persoane vor fi instruite gratuit, pentru acordarea asistenței de prim ajutor și a utilizării acestor aparate.


A fost mare bal, vineri, la Slatina. Clubul Rotary a organizat o seară caritabilă sub forma unei petreceri în cadrul căreia s-au scos la licitație o serie de obiecte de artă. Rotarienii au reușit să adune la un loc un număr considerabil de oameni dispuși să doneze pentru un scop nobil.
De asemenea, tot în cadrul acestui proiect, persoanele interesate pot învăța de la specialiștii în domeniu cum se utilizează aceste aparate salvatoare de vieți.
Pe lângă licitație, organizatorii balului au pregătit invitaților o tombolă cu foarte multe premii. Caricaturistul Gogu Neagoe s-a alăturat acestui eveniment organizat de Clubul Rotary Slatina.
Muzica și alte momente artistice au păstrat atmosfera veselă, dar până la final nimeni nu a uitat motivul întâlnirii.
În urmă cu 10 luni, Cristina Munteanu a preluat frâiele acestui club care se implică activ și susține proiecte de suflet. Ea a vorbit despre noile acțiuni în care se vor implica rotarienii, în perioada următoare.

Ca în fiecare an, și tinerii Interact s-au implicat în organizarea balului caritabil. Ei au făcut posibilă desfășurarea fără cusur a licitației și tombolei la acest eveniment important.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019