Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina, eveniment caritabil de succes
20.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 590

Invitați de seamă au luat parte la cea de-a V-a ediție a balului caritabil Rotary Slatina, desfășurat sub deviza „Fii înger! Salvează o viață! Anul acesta, fondurile strânse în urma eveniment vor fi destinate achiziționării unor defibrilatoare. Totodată, zeci de persoane vor fi instruite gratuit, pentru acordarea asistenței de prim ajutor și a utilizării acestor aparate.


A fost mare bal, vineri, la Slatina. Clubul Rotary a organizat o seară caritabilă sub forma unei petreceri în cadrul căreia s-au scos la licitație o serie de obiecte de artă. Rotarienii au reușit să adune la un loc un număr considerabil de oameni dispuși să doneze pentru un scop nobil.
De asemenea, tot în cadrul acestui proiect, persoanele interesate pot învăța de la specialiștii în domeniu cum se utilizează aceste aparate salvatoare de vieți.
Pe lângă licitație, organizatorii balului au pregătit invitaților o tombolă cu foarte multe premii. Caricaturistul Gogu Neagoe s-a alăturat acestui eveniment organizat de Clubul Rotary Slatina.
Muzica și alte momente artistice au păstrat atmosfera veselă, dar până la final nimeni nu a uitat motivul întâlnirii.
În urmă cu 10 luni, Cristina Munteanu a preluat frâiele acestui club care se implică activ și susține proiecte de suflet. Ea a vorbit despre noile acțiuni în care se vor implica rotarienii, în perioada următoare.

Ca în fiecare an, și tinerii Interact s-au implicat în organizarea balului caritabil. Ei au făcut posibilă desfășurarea fără cusur a licitației și tombolei la acest eveniment important.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019