Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Cabinete stomatologice moderne în școli
17.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 181

Cabinetele stomatologice școlare din municipiul Slatina sunt în continuă modernizare. În ultimii ani, acestea au primit aparatură medicală nouă, iar dotările vor continua și anul acesta. Investițiile erau necesare și prioritare pentru autorități. Numai în anul 2018, la toate cele cinci cabinete stomatologice din oraș au fost efectuate peste 2.500 de consultații.


Se investește în cabinetele stomatologice școlare din municipiul Slatina. Încă din 2016, Primăria Slatina a început să achiziționeze aparatură medicală nouă, pentru a o înlocui pe cea veche și nesigură pentru sănătatea copiilor. Astfel, din cele cinci cabinete medicale școlare, aproape toate au primit unituri dentare performante, pentru consultațiile și rezolvarea problemelor stomatologice la elevi.
Primul cabinet stomatologic dotat cu unit dentar performant a fost cel de la Colegiul „Ion Minulescu“ din Slatina. De câtiva ani, cadrele medicale de aici lucrează cu aparatură nouă și sigură. În fiecare zi, aici au loc consultații, iar medicul tratează și previne problemele stomatologice ale elevilor. Înlocuirea uniturilor dentare a continuat și la alte cabinete școlare din oraș.
Ultima astfel de achiziție este la Colegiul „Radu Grceanu“ din Slatina, unde se și modernizează cabinetul stomatologic.
Anul acesta, autoritățile vor mai cumpăra încă un unit dentar. Aparatul va funcționa fie într-un cabinet stomatologic nou înființat într-o unitate școlară, fie îl va înlocui pe cel vechi de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu“ din Slatina. În 2018, la cele cinci cabinete școlare au fost efectuate 2.544 de consultații.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019