Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Cabinete stomatologice moderne în școli
17.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 171

Cabinetele stomatologice școlare din municipiul Slatina sunt în continuă modernizare. În ultimii ani, acestea au primit aparatură medicală nouă, iar dotările vor continua și anul acesta. Investițiile erau necesare și prioritare pentru autorități. Numai în anul 2018, la toate cele cinci cabinete stomatologice din oraș au fost efectuate peste 2.500 de consultații.


Se investește în cabinetele stomatologice școlare din municipiul Slatina. Încă din 2016, Primăria Slatina a început să achiziționeze aparatură medicală nouă, pentru a o înlocui pe cea veche și nesigură pentru sănătatea copiilor. Astfel, din cele cinci cabinete medicale școlare, aproape toate au primit unituri dentare performante, pentru consultațiile și rezolvarea problemelor stomatologice la elevi.
Primul cabinet stomatologic dotat cu unit dentar performant a fost cel de la Colegiul „Ion Minulescu“ din Slatina. De câtiva ani, cadrele medicale de aici lucrează cu aparatură nouă și sigură. În fiecare zi, aici au loc consultații, iar medicul tratează și previne problemele stomatologice ale elevilor. Înlocuirea uniturilor dentare a continuat și la alte cabinete școlare din oraș.
Ultima astfel de achiziție este la Colegiul „Radu Grceanu“ din Slatina, unde se și modernizează cabinetul stomatologic.
Anul acesta, autoritățile vor mai cumpăra încă un unit dentar. Aparatul va funcționa fie într-un cabinet stomatologic nou înființat într-o unitate școlară, fie îl va înlocui pe cel vechi de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu“ din Slatina. În 2018, la cele cinci cabinete școlare au fost efectuate 2.544 de consultații.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019