Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Epurarea apei, pe înțelesul celor mici
17.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 108

Zeci de prichindei împreună cu cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 au vizitat astăzi, Stația de Epurare Slatina. Specialiștii de aici le-au explicat pe înțelesul lor întreg procesul de epurare a apelor uzate și cât de grav este dacă arunci resturile menajere în canalizare.


Stația de Epurare Slatina și-a deschis larg porțile pentru zeci de copii de grădiniță din Slatina. Inginerul Elena Chițiboi i-a condus pe micuți în toate modulele stației. Aceasta le-a explicat că apa, care este folosită de către populație, este colectată de sistemul de canalizare al orașului, după care este direcționată în Stația de epurare în vederea tratării, pentru a fi apoi deversată curată în râul Olt.
Copiii au ascultat foarte atenți explicațiile inginerului, de la care au aflat foarte multe informații interesante.
Pe toată durata vizitei, micuții s-au bucurat de prezenta lui Apic, mascota Companiei de Apă Olt, care le-a oferit copiilor cadouri dulci.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019