Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: munți de gunoaie pe cursurile de apă
16.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 82

Râurile și pârâurile din județul nostru sunt adevărate depozite pentru deșeuri. Este concluzia specialiștilor Sistemului de Gospodărie a Apelor Olt, în urma verificărilor efectuate la cursurile de apă. Au fost găsiți munți de gunoaie, iar administratorii au primit directive clare să curețe totul.


Reprezentanții Sistemului de Gospodărie a Apelor Olt au realizat un bilanț al modului în care au fost salubrizate cursurile de apă. Pe râurile și pârâurile din 29 de localități oltene au fost descoperite depozite de deșeuri. Spre exemplu, în satul Piscani, din Scornicești, a fost descoperit un munte de 2.000 de metri cubi de deșeuri.
Agenții economici, dar și localnicii obișnuiesc să arunce gunoaiele pe malurile cursurilor de apă, a declarat inginerul Tudor Păduraru, în cadrul ședinței de la Colegiul Prefectural. Potrivit acestuia, nu au fost aplicate amenzi, impunându-se doar termene de remediere.
Cantități mari de deșeuri au fost descoperite și în comunele Nicolae Titulescu și Sârbii Măgura, câte 30 de metri cubi, iar în comuna Optași Măgura, 10 metri cubi. Și în alte localități oltene au fost găsite gunoaie pe cursurile de apă, însă cantitatea a fost mai mică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019