Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: munți de gunoaie pe cursurile de apă
16.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 78

Râurile și pârâurile din județul nostru sunt adevărate depozite pentru deșeuri. Este concluzia specialiștilor Sistemului de Gospodărie a Apelor Olt, în urma verificărilor efectuate la cursurile de apă. Au fost găsiți munți de gunoaie, iar administratorii au primit directive clare să curețe totul.


Reprezentanții Sistemului de Gospodărie a Apelor Olt au realizat un bilanț al modului în care au fost salubrizate cursurile de apă. Pe râurile și pârâurile din 29 de localități oltene au fost descoperite depozite de deșeuri. Spre exemplu, în satul Piscani, din Scornicești, a fost descoperit un munte de 2.000 de metri cubi de deșeuri.
Agenții economici, dar și localnicii obișnuiesc să arunce gunoaiele pe malurile cursurilor de apă, a declarat inginerul Tudor Păduraru, în cadrul ședinței de la Colegiul Prefectural. Potrivit acestuia, nu au fost aplicate amenzi, impunându-se doar termene de remediere.
Cantități mari de deșeuri au fost descoperite și în comunele Nicolae Titulescu și Sârbii Măgura, câte 30 de metri cubi, iar în comuna Optași Măgura, 10 metri cubi. Și în alte localități oltene au fost găsite gunoaie pe cursurile de apă, însă cantitatea a fost mai mică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019