Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au fost reporteri pentru o zi
17.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 410

Televiziunea Olt Tv a avut astăzi oaspeți de seamă. Elevii unei clase de la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu au fost pe reporteri, cameramani și prezentatori în studioul nostru. Vizita a avut loc în cadrul activităților organizate în săptămâna „Școala altfel”, iar cei mici s-au arătat fascinați de tot ceea ce au văzut.


Știrile Olt Tv sună bine din glasul plin de emoție al micilor școlari. Ne-au demonstrat-o astăzi elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu din Slatina, care au vizitat sediul televiziunii. Pupitrul de știri, dar și camerele de filmat au fost, pentru ei, principala atracție.
Curajoase, mai multe fetițe au demonstrat că meseria de reporter li se potrivește de minune.
După ce au intrat pe rând în rolul de reporteri, cameramani și prezentatori, copiii au mărturisit că le-a plăcut foarte mult această experiență.
Pentru învățătoarea celor mici, vizita a fost una dintre activitățile care o ajută să le transmită elevilor informații prețioase, într-un mod plăcut.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019