Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au fost reporteri pentru o zi
17.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 392

Televiziunea Olt Tv a avut astăzi oaspeți de seamă. Elevii unei clase de la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu au fost pe reporteri, cameramani și prezentatori în studioul nostru. Vizita a avut loc în cadrul activităților organizate în săptămâna „Școala altfel”, iar cei mici s-au arătat fascinați de tot ceea ce au văzut.


Știrile Olt Tv sună bine din glasul plin de emoție al micilor școlari. Ne-au demonstrat-o astăzi elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu din Slatina, care au vizitat sediul televiziunii. Pupitrul de știri, dar și camerele de filmat au fost, pentru ei, principala atracție.
Curajoase, mai multe fetițe au demonstrat că meseria de reporter li se potrivește de minune.
După ce au intrat pe rând în rolul de reporteri, cameramani și prezentatori, copiii au mărturisit că le-a plăcut foarte mult această experiență.
Pentru învățătoarea celor mici, vizita a fost una dintre activitățile care o ajută să le transmită elevilor informații prețioase, într-un mod plăcut.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019