Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reguli noi pentru zilieri
11.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 276

Reguli noi, de anul acesta, pentru societățile care își desfășoară activitatea cu zilieri. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt anunță că au fost aduse o serie de modificări privind munca zilnică, iar patronii care nu le vor respecta riscă amenzi de până la 20.000 de lei. În 2018, în județul Olt au fost înregistrați peste 62.000 de zilieri.


Munca zilnică în diferite domenii de activitate are noi reguli din 2019. Patronii olteni nu mai pot folosi acest sistem de încadrare în muncă la orice tip de activitate, ci doar în câteva domenii.
Agenții economici care nu se regăsesc în aceste domenii de activitate pot angaja personal în baza unui contract individual de muncă. Cei care folosesc zilieri pentru alte activități decât cele prevăzute în legislația nouă riscă amenzi cuprinse între 10.000 și 20.000 de lei. În Olt, anul trecut, au fost înregistrați zeci de mii de zilieri.
Până acum mai puteau lucra zilieri la baruri și restaurante, pentru desfășurarea activităților de catering, recuperarea deșeurilor nepericuloase, amenajare peisagistică, dar și la cluburi și alte activități sportive.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019