Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Foc de artificii“ cu 25 de dosare penale
11.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 106

25 de dosare penale întocmite de poliție și peste 1.000 de kilograme de obiecte pirotehnice confiscate. Este bilanțul activităților desfășurate de polițiștii olteni în cadrul acțiunii „Foc de artificii 2018-2019“.


În acest sezon, polițiștii au desfășurat 87 de acţiuni și controale în complexe, pieţe din județul Olt și au verificat activitatea societăților autorizate să comercializeze articole pirotehnice sau să execute focuri de artificii. Verificări au fost făcute și în trafic, iar oamenii legii au găsit în câteva autoturisme cantități importante de materiale pirotehnice.
Acțiunea a avut ca obiective prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei din domeniu, precum și sancționarea faptelor penale sau contravenționale. Polițiștii olteni au confiscat peste 1.000 de kilograme de petarde, artificii, rachete și alte obiecte pirotehnice.
Pe lângă vânzătorii ambulanți de petarde, polițiștii au prins și doi patroni care încălcau legea prin vânzarea obiectelor pirotehnice.
Doi copii și un bărbat au fost răniți, după ce petarde le-au explodat în față sau în mână, în această perioadă. Polițiștii desfășoară cercetări în toate cele trei cazuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019