Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: certificatul fiscal, obținut on-line
10.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 168

Slătinenii care au nevoie de un certificat fiscal în vor putea obține fără să mai ajungă la Direcția Economică. Un proiect pe fonduri europene implementat de municipalitate prevede eficientizarea acestui serviciu, dar și a altor patru, astfel încât cetățenii să obțină mai rapid documentele de care au nevoie.


Certificatele fiscale, dar și autorizațiile de trafic greu, documente pentru obținerea cărora slătinenii ar fi trebuit să ajungă cel puțin o dată la Direcția Economică se vor putea obține mai ușor, din fața calculatorului. Iar impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de pe telefonul mobil.
Serviciul de eliberare a certificatelor fiscale este cel mai solicitat dintre acestea, iar eficientizarea lui ar fi necesară.
Toate aceste servicii vor fi modernizate în cadrul proiectului „eSlatina – Proiect de simplificare a procedurilor și introducerea de instrumente electronice pentru cetățenii Municipiului Slatina". Acesta va fi finalizat în cel mult un an și jumătate, cu un buget total de aproape trei milioane de lei, în mare parte bani europeni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019