Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: certificatul fiscal, obținut on-line
10.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 134

Slătinenii care au nevoie de un certificat fiscal în vor putea obține fără să mai ajungă la Direcția Economică. Un proiect pe fonduri europene implementat de municipalitate prevede eficientizarea acestui serviciu, dar și a altor patru, astfel încât cetățenii să obțină mai rapid documentele de care au nevoie.


Certificatele fiscale, dar și autorizațiile de trafic greu, documente pentru obținerea cărora slătinenii ar fi trebuit să ajungă cel puțin o dată la Direcția Economică se vor putea obține mai ușor, din fața calculatorului. Iar impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de pe telefonul mobil.
Serviciul de eliberare a certificatelor fiscale este cel mai solicitat dintre acestea, iar eficientizarea lui ar fi necesară.
Toate aceste servicii vor fi modernizate în cadrul proiectului „eSlatina – Proiect de simplificare a procedurilor și introducerea de instrumente electronice pentru cetățenii Municipiului Slatina". Acesta va fi finalizat în cel mult un an și jumătate, cu un buget total de aproape trei milioane de lei, în mare parte bani europeni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019