Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Donează haine pentru oamenii străzii!
09.01.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1740

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.


Înființat în 2017, Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților se implică activ în sprijinirea persoanelor defavorizate. În anotimpul rece, cei care coordonează activitatea umanitară de aici acordă o atenție deosebită persoanelor fără adăpost.
Începută în luna octombrie, cea de-a II-a ediție a campaniei „Dăruiește (cu) bucurie!” continuă pe tot parcursul acestei ierni. Reprezentanții Centrului Social fac un apel umanitar pentru a dona orice ar putea fi de folos pentru persoanele fără adăpost: haine groase, saci de dormit, dar și încălțăminte de toate mărimile. Rugămintea lor este ca acestea să fie în stare bună, să nu fie murdare sau rupte. Persoanele dornice să se implice în această acțiune pot face donații la orice biserică sau la Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților, situat în orașul vechi, pe strada Grădiniței, nr. 1.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE