Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: A crescut numărul adopțiilor
09.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 411

De la an la an, numărul copiilor aflați în evidența Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt care și-au găsit o familie este în ușoară creștere. În 2018, la nivelul județului, 23 de micuți au cunoscut iubirea alături de părinții adoptivi. Simplificarea legii adopției a dus la această situație îmbucurătoare.


Fie că nu pot să devină părinți pe cale naturală, fie vor să facă un bine unui suflet nevinovat, tot mai multe persoane doresc să adopte un copil. De câțiva ani și legea este mai blândă cu viitorii părinți adoptatori, procedura adopției fiind mult simplificată.
În 2018, atât numărul familiilor atestate, cât și cel al copiilor adoptați a crescut comparativ cu anul anterior, spun reprezentanții DGASPC Olt.
Cei mai mulți dintre micuții care au ajuns în sânul unei familii aveau vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019