Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: A crescut numărul adopțiilor
09.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 393

De la an la an, numărul copiilor aflați în evidența Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt care și-au găsit o familie este în ușoară creștere. În 2018, la nivelul județului, 23 de micuți au cunoscut iubirea alături de părinții adoptivi. Simplificarea legii adopției a dus la această situație îmbucurătoare.


Fie că nu pot să devină părinți pe cale naturală, fie vor să facă un bine unui suflet nevinovat, tot mai multe persoane doresc să adopte un copil. De câțiva ani și legea este mai blândă cu viitorii părinți adoptatori, procedura adopției fiind mult simplificată.
În 2018, atât numărul familiilor atestate, cât și cel al copiilor adoptați a crescut comparativ cu anul anterior, spun reprezentanții DGASPC Olt.
Cei mai mulți dintre micuții care au ajuns în sânul unei familii aveau vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019