Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: A crescut numărul adopțiilor
09.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 403

De la an la an, numărul copiilor aflați în evidența Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt care și-au găsit o familie este în ușoară creștere. În 2018, la nivelul județului, 23 de micuți au cunoscut iubirea alături de părinții adoptivi. Simplificarea legii adopției a dus la această situație îmbucurătoare.


Fie că nu pot să devină părinți pe cale naturală, fie vor să facă un bine unui suflet nevinovat, tot mai multe persoane doresc să adopte un copil. De câțiva ani și legea este mai blândă cu viitorii părinți adoptatori, procedura adopției fiind mult simplificată.
În 2018, atât numărul familiilor atestate, cât și cel al copiilor adoptați a crescut comparativ cu anul anterior, spun reprezentanții DGASPC Olt.
Cei mai mulți dintre micuții care au ajuns în sânul unei familii aveau vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019