Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ambulanțe noi în Olt
12.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 474

Serviciul de Ambulanță Olt și Inspectoratul pentru Situații de Urgență primesc ambulanțe noi. Opt echipaje vor ajunge la Ambulanță și trei la SMURD. Managerul Ambulnaței Olt, Marinela Prina, spune că era mare nevoie de salvări noi, întrucât o bună parte din parcul auto este vechi, iar mașinile au depășit de mult norma de casare.


Serviciul Județean de Ambulanţă Olt și Inspectoratul pentru Situații de Urgență primesc dotări achiziţionate de Ministerul Dezvoltării Regionale în cadrul unui proiect cu fonduri europene, finanţat prin Programul Operațional Regional. Ambulanța Olt va primi 24 de echipaje. Opt vor ajunge săptămâna viitoare, iar restul în perioada următoare. Managerul Serviciului de Ambulanță, Marinela Prina, spune că dotările sunt binevenite.
Cele opt salvări vor fi distribuite în teritoriu. Fiecare substație are nevoie de cel puțin două echipaje, spune conducerea Ambulanței Olt.
Trei ambulanțe vor ajunge și la SMURD. Chiar dacă toate cele șapte substații de pompieri au câte un echipaj, cele mai vechi dintre acestea vor fi înlocuite.
Reprezentanții ISU Olt spun că și anul următor, dotări noi vor intra în curtea inspectoratului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE