Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Black Friday, mega reduceri sau păcăleli?
07.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 222

Aveți încredere în Black Friday? Sunt în această perioadă mega-reduceri sau super-păcăleli? Acestea sunt întrebările la care au fost provocați să răspundă, astăzi, slătinenii. Cei pe care i-am întâlnit au spus fără nicio ezitare: Vinerea neagră este o mare păcăleală, care îi avantajează pe comercianți. Totuși, pentru cei care așteaptă această zi a reducerilor, inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au o serie de sfaturi de care ar trebui să țină cont pentru a nu fi păcăliți.


Black Friday sau „Ziua reducerilor masive” a fost adoptată în ultimii ani și în România, fiind ziua cu profiturile cele mai mari înregistrate de comercianți. Și anul acesta se anunță „vinerea neagră” a reducerilor, fie că vorbim despre cumpărăturile clasice sau cele online. Și cum în ultima perioadă oamenii preferă să-și facă cumpărăturile din fața calculatorului, reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Olt oferă mai multe sfaturi cumpărătorilor, pentru a nu fi păcăliți.

În Slatina, Black Friday nu e chiar cea mai așteptată zi pentru cumpărături, spun cei care nu cred în mega-reducerile din această perioadă.
Anul acesta, în România, Black Friday va avea loc pe 16 noiembrie, dar comercianții anunță deja mai multe zile cu mari reduceri de prețuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE