Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cadastru în extravilan pentru 100 de localități
06.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 211

Etapele a III și a IV-a ale Programului Național de Cadastru și Carte Funciară aduc bani în plus pentru cadastrarea unor suprafețe din extravilan. În total, 100 de localități din județul Olt vor primi câte 155.000 lei din partea Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, lucrările urmând să se încheie în 2019.


Primăriile din Olt primesc din nou bani pentru continuarea lucrărilor de cadastru pentru suprafețele din extravilan. În prezent se derulează etapele III și IV, iar finanțarea este acordată primăriilor, care vor încheia la rândul lor contracte de prestări servicii cu firme specializate în lucrări de cadastru.

Primăriile, dar și firmele contractante au un termen limită până la care trebuie să emită cărțile funciare, anunță cei de la oficiul de cadastru.
În Județul Olt s-au mai încheiat contracte pentru cadastrarea gratuită a extravilanelor și în anii anteriori, fiecare primărie având deja cel puțin un sector din extravilan cadastrat cu fonduri de la Agenția Națională de Cadastru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019