Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autospeciale noi pentru Poliția Olt
05.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 288

Noi dotări pentru Poliția Olt. 20 de autospeciale au ajuns ieri la Slatina, pentru Poliția Rutieră, Serviciul de Ordine Publică și posturile de poliție din județ. Autoturismele, Dacia Logan, sunt complet echipate pentru intervenție, iar de astăzi a început distribuirea lor.


Poliția își înnoiește parcul auto. Printr-un program al Ministerului Afacerilor Interne, un nou lot de autoturisme a fost distribuit la nivel national. Este vorba despre autospeciale Dacia Logan, noi-nouțe, inscripționate și dotate cu girofar și echipamentul necesar pentru intervenție. Județului Olt i-au fost repartizate 20 de autoturisme, iar începând de astăzi au fost puse în funcțiune.
Trei dintre autospeciale au mers la Serviciile de Poliție Rutieră, iar una a fost repartizată Poliției de Transporturi Feroviare. Celelelte mașini au ajuns la Posturile de Poliție Rurală Găneasa, Bobicești, Perieți, Deveselu și Dăneasa, dar și la Posturile de Poliție: Bîrza, Fărcașele, Brebeni, Stoenești, Strejești, Radomirești, Schitu, Făgețelu, Studina, Verguleasa și Sârbii Măgura.
Repartizarea noilor mașini de poliție a fost stabilită pentru posturile care mai aveau nevoie de încă un echipaj, sau pentru cele ale căror mașini se stricau frecvent. Ar mai fi nevoie și de alte autospeciale, spun reprezentanții Poliției Olt, însă deocamdată nu se știe când vor mai primi un nou lot. De la începutul anului, Poliția Olt a mai primit alte 16 autospeciale noi, care au fost distribuite în județ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE