Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autospeciale noi pentru Poliția Olt
06.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 214

Noi dotări pentru Poliția Olt. 20 de autospeciale au ajuns ieri la Slatina, pentru Poliția Rutieră, Serviciul de Ordine Publică și posturile de poliție din județ. Autoturismele, Dacia Logan, sunt complet echipate pentru intervenție, iar de astăzi a început distribuirea lor.


Poliția își înnoiește parcul auto. Printr-un program al Ministerului Afacerilor Interne, un nou lot de autoturisme a fost distribuit la nivel national. Este vorba despre autospeciale Dacia Logan, noi-nouțe, inscripționate și dotate cu girofar și echipamentul necesar pentru intervenție. Județului Olt i-au fost repartizate 20 de autoturisme, iar începând de astăzi au fost puse în funcțiune.
Trei dintre autospeciale au mers la Serviciile de Poliție Rutieră, iar una a fost repartizată Poliției de Transporturi Feroviare. Celelelte mașini au ajuns la Posturile de Poliție Rurală Găneasa, Bobicești, Perieți, Deveselu și Dăneasa, dar și la Posturile de Poliție: Bîrza, Fărcașele, Brebeni, Stoenești, Strejești, Radomirești, Schitu, Făgețelu, Studina, Verguleasa și Sârbii Măgura.
Repartizarea noilor mașini de poliție a fost stabilită pentru posturile care mai aveau nevoie de încă un echipaj, sau pentru cele ale căror mașini se stricau frecvent. Ar mai fi nevoie și de alte autospeciale, spun reprezentanții Poliției Olt, însă deocamdată nu se știe când vor mai primi un nou lot. De la începutul anului, Poliția Olt a mai primit alte 16 autospeciale noi, care au fost distribuite în județ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019