Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor pentru tinerii romi din Slatina
06.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 390

Cum se realizează un CV, cum se caută un loc de muncă și cum se face o prezentare în fața unui angajator. Sunt lucrurile pe care tinerii din Slatina le pot învăța, începând de astăzi, la noul centru de informare inaugurat de Direcția de Protecție și Asistență Socială. Acesta funcționează în cadrul Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală din partea de jos a orașului și este deschis în fiecare zi.


Un centru de informare, dotat cu echipamente IT moderne, a fost deschis, astăzi, pentru tinerii romi din Slatina. El se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, care pot veni aici după școală pentru a desfășura diferite activități de dezvoltare personală.
Centru de informare pentru tineri a fost înființat printr-un proiect al Consiliului Local, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună“, Direcția de Protecție şi Asistență Socială și Grupul Local de Inițiativă. 
Tinerii care au venit astăzi aici spun că sunt dornici să învețe lucruri noi, care îi vor ajuta să se descurce singuri pe viitor.
Tinerii vor fi pregătiți de personal specializat: un psiholog, angajați ai Direcția de Protecție si Asistență Socială.
Organizatorii cred că proiectul va avea succes și speră să ajute cât mai mulți tineri, prin intermediul serviciilor oferite aici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019