Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor pentru tinerii romi din Slatina
06.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 396

Cum se realizează un CV, cum se caută un loc de muncă și cum se face o prezentare în fața unui angajator. Sunt lucrurile pe care tinerii din Slatina le pot învăța, începând de astăzi, la noul centru de informare inaugurat de Direcția de Protecție și Asistență Socială. Acesta funcționează în cadrul Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală din partea de jos a orașului și este deschis în fiecare zi.


Un centru de informare, dotat cu echipamente IT moderne, a fost deschis, astăzi, pentru tinerii romi din Slatina. El se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, care pot veni aici după școală pentru a desfășura diferite activități de dezvoltare personală.
Centru de informare pentru tineri a fost înființat printr-un proiect al Consiliului Local, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună“, Direcția de Protecție şi Asistență Socială și Grupul Local de Inițiativă. 
Tinerii care au venit astăzi aici spun că sunt dornici să învețe lucruri noi, care îi vor ajuta să se descurce singuri pe viitor.
Tinerii vor fi pregătiți de personal specializat: un psiholog, angajați ai Direcția de Protecție si Asistență Socială.
Organizatorii cred că proiectul va avea succes și speră să ajute cât mai mulți tineri, prin intermediul serviciilor oferite aici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE