Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Haloween party, la DGASPC Olt
02.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 188

Sărbătoarea Halloween-ului a fost marcată de copiii din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului din Slatina. Mumii, vrăjitoare, monștri, vampiri sau alte creaturi înfiorătoare au luat cu asalt curtea complexului de pe Centura Basarabilor. Tot aici a avut loc o expoziție cu dovleci sculptați. Totul, în cadrul unei petreceri organizate de conducerea instituției oltene.


Îmbrăcați în costume care mai de care mai înfricoșătoare, zeci de copii și tineri instituționalizați au participat la petrecerea de Halloween organizată de conducerea DGASPC Olt. Pentru ca atmosfera să fie una cu adevărat înspăimântătoare, reprezentanții instituției au amenajat curtea și sala de petrecere cu decorațiuni de groază. Dovleci sculptați, fantome sau păienjeni uriași au făcut parte din decor.
În fiecare an, reprezentanții instituției organizează pentru copii petrecerea de Halloween. Este un motiv în plus să se întâlnească, să socializeze și să-și pună în valoare creativitatea, atât prin costumație, cât și prin realizarea dovlecilor.
Tot în cadrul acestei petreceri au fost premiați cel mai frumos dovleac sculptat și cel mai înfricoșător costum.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019