Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Haloween party, la DGASPC Olt
01.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 291

Sărbătoarea Halloween-ului a fost marcată de copiii din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului din Slatina. Mumii, vrăjitoare, monștri, vampiri sau alte creaturi înfiorătoare au luat cu asalt curtea complexului de pe Centura Basarabilor. Tot aici a avut loc o expoziție cu dovleci sculptați. Totul, în cadrul unei petreceri organizate de conducerea instituției oltene.


Îmbrăcați în costume care mai de care mai înfricoșătoare, zeci de copii și tineri instituționalizați au participat la petrecerea de Halloween organizată de conducerea DGASPC Olt. Pentru ca atmosfera să fie una cu adevărat înspăimântătoare, reprezentanții instituției au amenajat curtea și sala de petrecere cu decorațiuni de groază. Dovleci sculptați, fantome sau păienjeni uriași au făcut parte din decor.
În fiecare an, reprezentanții instituției organizează pentru copii petrecerea de Halloween. Este un motiv în plus să se întâlnească, să socializeze și să-și pună în valoare creativitatea, atât prin costumație, cât și prin realizarea dovlecilor.
Tot în cadrul acestei petreceri au fost premiați cel mai frumos dovleac sculptat și cel mai înfricoșător costum.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE