Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de joburi la bursă
17.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Absolvenții olteni, dar și persoanele care sunt în căutarea unui job sunt așteptați la o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Startul evenimentului se va da mâine, cu începere de la ora 9, atât în Slatina, cât și în Caracal. Aproximativ 580 de joburi sunt puse la bătaie de agenții economici din județ, cele mai multe fiind pentru muncitorii calificați.


Tinerii absolvenți ai unei instituții de învățământ care nu și-au găsit încă un loc de muncă vor avea ocazia să stea față în față cu angajatorii, mâine, la Bursa Locurilor de Muncă. La eveniment pot participa însă și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Pentru această nouă ediție a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, angajatorii olteni au sute de joburi.
Din cele 573 de locuri vacante, doar 32 sunt pentru cei cu studii superioare, majoritatea fiind pentru muncitorii calificați.
La ediția de anul trecut a Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, în cele două locuri de desfășurare din Slatina și Caracal, au participat 65 de angajatori care au pus la dispoziția oltenilor peste 650 de locuri de muncă vacante. Aproximativ 450 de persoane au trecut pragul acestui eveniment, iar dintre acestea 102 și-au găsit locul de muncă potrivit.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE