Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Razie pentru viteză și alcool
12.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2493

Razie de amploare a Poliției Rutiere, în acest sfârșit de săptămână, pe drumurile din județul Olt. Polițiștii desfășoară a acțiune pentru depistarea vitezomanilor și a șoferilor care se urcă la volan sub influența alcoolului. La nivelul județului, cele mai multe accidente de circulație se produc din aceste cauze, de aceea polițiștii vor să prevină, prin acțiunile lor, astfel de incidente.


Toate echipajele Poliției Rutiere vor fi în stradă, în acest sfârșit de săptămână. Este razie în tot județul, în vizorul polițiștilor fiind în special șoferii. Șeful Poliției Rutiere Olt spune că acțiune are ca scop prevenirea accidentelor de circulație.
Viteza este printre primele cauze generatoare de accidente rutiere. Pentru a-i prinde pe vitezomani, polițiștii vor acționa cu toate cele 15 aparate radar. Printre ele se află și radarul-pistol, cel mai nou și eficient aparat de măsurare a vitezei.
De la începutul anului, pe drumurile din Olt s-au întâmplat 167 de accidente rutiere, iar 33 de oameni și-au pierdut viața. În paralel cu această acțiune, polițiștii desfășoară controale și în rândul căruțașilor, pietonilor și bicicliștilor. Și ei încalcă des regulile de circulație, iar multe accidente se produc din vina lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE