Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Joburi noi pentru olteni
12.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 314

Oltenii care sunt în căutarea unui job sau doresc schimbarea acestuia o pot face vinerea viitoare, când va avea loc o nouă ediție a „Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți”. Evenimentul se va desfășura atât în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cât și în Caracal, la sediul agenției locale. Până la această dată și-au anunțat prezența doar un sfert din operatorii economici contactați de reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.


Tinerii care au terminat anul acesta școala dar încă nu și-au găsit un job au șansa de a intra pe piața muncii, la bursa destinată absolvenților. Agenții economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, ediția 2018, vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în cadrul evenimentelor care au loc la Slatina și Caracal.
Pe lângă posturile disponibile anunțate la bursă, în această perioadă, în județul nostru sunt disponibile peste 420 de locuri de muncă vacante, cele mai multe pentru muncitori.

Din cele 423 de locuri de muncă vacante la nivelul județului, mai mult de jumătate sunt în industrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE