Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ajută și tu un școlar!“
12.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 354

Episcopia Slatinei și Romanaților luptă împotriva abandonului școlar. Preoții din toate parohiile din județul Olt au desfășurat campania „Ajută și tu un școlar!“, în cadrul căreia au colectat rechizite, haine și încălțăminte pentru copiii aflați în grija statului, dar și pentru cei din familii nevoiașe. Pe lângă această acțiune, Centrul Eparhial a cumpărat din fonduri proprii rechizite pentru 600 de copii sărmani.


Mii de copii din județul Olt sunt ajutați de preoți să meargă la școală. Episcopia Slatinei și Romanaților a organizat cea de-a treia ediție a campaniei de colectare de rechizite „Ajută și tu un școlar!“, prin care cei mici au primit ghiozdane și tot ce aveau nevoie pentru a merge la cursuri. Campania de colectare de rechizite continuă.
Proiectul Episcopiei Slatinei și Romanaților are ca scop prevenirea abandonului școlar. Acesta, dar și alte acțiuni sociale de ajutorare a copiilor nevoiași vor continua pe tot parcursul anului.
În total, Eparhia Slatinei și Romanaților, a oferit, din fonduri proprii și colecte, rechizite școlare pentru 4.285 de copii, în valoare de 91.444 de lei. Pe lângă aceste acțiuni, preoții oferă zilnic o masă caldă pentru mai mulți copii nevoiași, dar și pentru oameni ai străzii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE