Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Excursii și tabere pentru copiii instituționalizați din Olt
12.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 105

Zile de neuitat pentru copiii aflați în grija statului. Rezultatele bune la învățătură și implicarea în activitățile organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt au fost răsplătite și în acest an. Aproximativ 200 de elevi vor avea posibilitatea să-și îmbogățească cunoștințele în taberele și excursiile oferite de reprezentanții instituției.


Odată cu vacanța de vară, vine și perioada taberelor și excursiilor pentru copii. Aici, copiii pot învăța să se descurce singuri în unele situații, să se ajute unii pe alții, să fie generoși și să îi respecte pe ceilalți. De toate aceste se pot bucura, și în acest an, zeci de copii aflați în grija statului.
Pe lângă activitățile desfășurate în ateliere de vacanță, copiii vor avea posibilitatea să viziteze locuri frumoase.
Cea mai recentă excursie a fost la Corabia. Aici copiii au vizitat cetatea romană Sucidava, un reper important din punct de vedere istoric și cultural.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019