Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Excursii și tabere pentru copiii instituționalizați din Olt
12.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 72

Zile de neuitat pentru copiii aflați în grija statului. Rezultatele bune la învățătură și implicarea în activitățile organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt au fost răsplătite și în acest an. Aproximativ 200 de elevi vor avea posibilitatea să-și îmbogățească cunoștințele în taberele și excursiile oferite de reprezentanții instituției.


Odată cu vacanța de vară, vine și perioada taberelor și excursiilor pentru copii. Aici, copiii pot învăța să se descurce singuri în unele situații, să se ajute unii pe alții, să fie generoși și să îi respecte pe ceilalți. De toate aceste se pot bucura, și în acest an, zeci de copii aflați în grija statului.
Pe lângă activitățile desfășurate în ateliere de vacanță, copiii vor avea posibilitatea să viziteze locuri frumoase.
Cea mai recentă excursie a fost la Corabia. Aici copiii au vizitat cetatea romană Sucidava, un reper important din punct de vedere istoric și cultural.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018