Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reduceri pentru declarațiile fiscale online
11.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 108

Fiscul îi încurajează pe contribuabili să depună online Declarația Unică și oferă o bonificație celor care vor alege această variantă. O reducere suplimentară vor avea și cei care achită integral impozitului estimat pentru acest an până la data 15 decembrie. Indiferent dacă vor depune formularul online sau la ghișeu, contribuabilii au ca termen limită data de 16 iulie.


 Fără drumuri făcute la Fisc și fără să își aștepte rândul la ghișeu, contribuabilii, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, își pot depune declarațiile fiscale din fața calculatorului. Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt au vorbit despre avantajele pe care le au cei care se înrolează în spațiul privat virtual.
Declarația unică, cea care înlocuiește formularul 600 și alte câteva formulare, va putea fi depusă de asemenea online, pentru această variantă contribuabilii primind și o reducere.
Încă 5% reducere din impozitul estimat este oferită de Fisc celor care vor achita contribuția până la jumătatea lunii decembrie.
Cei care au depus deja Formularul 600, înainte de înlocuirea lui cu Declarația Unică, vor fi contactați de un angajat al Finanțelor pentru o eventuală rectificare, dacă declarația depusă nu cuprinde toate informațiile solicitate prin noile reglementări, în special informații legate de veniturile estimate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018