Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reduceri pentru declarațiile fiscale online
10.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 167

Fiscul îi încurajează pe contribuabili să depună online Declarația Unică și oferă o bonificație celor care vor alege această variantă. O reducere suplimentară vor avea și cei care achită integral impozitului estimat pentru acest an până la data 15 decembrie. Indiferent dacă vor depune formularul online sau la ghișeu, contribuabilii au ca termen limită data de 16 iulie.


 Fără drumuri făcute la Fisc și fără să își aștepte rândul la ghișeu, contribuabilii, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, își pot depune declarațiile fiscale din fața calculatorului. Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt au vorbit despre avantajele pe care le au cei care se înrolează în spațiul privat virtual.
Declarația unică, cea care înlocuiește formularul 600 și alte câteva formulare, va putea fi depusă de asemenea online, pentru această variantă contribuabilii primind și o reducere.
Încă 5% reducere din impozitul estimat este oferită de Fisc celor care vor achita contribuția până la jumătatea lunii decembrie.
Cei care au depus deja Formularul 600, înainte de înlocuirea lui cu Declarația Unică, vor fi contactați de un angajat al Finanțelor pentru o eventuală rectificare, dacă declarația depusă nu cuprinde toate informațiile solicitate prin noile reglementări, în special informații legate de veniturile estimate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024