Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția Locală, cu ochii pe șoferii indisciplinați
11.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 98

Polițiștii locali continuă lupta cu șoferii indisciplinați în trafic. Numai în primele 10 zile ale lunii, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni, majoritatea pentru opriri și staționări neregulamentare. Deși a început ridicarea mașinilor din locurile interzise, șoferii continuă să sfideze și își lasă mașinile acolo unde au treabă.


 În fiecare lună, polițiștii locali din Slatina aplică sute de sancțiuni conducătorilor auto, pentru nereguli în trafic. Pe primul loc în topul greșelilor se află oprirea și staționarea neregulamentară. Apoi, circulația pe interzis, atât în cazul mașinilor mici, cât și a celor mari.
Șoferii nu sunt speriați nici de faptul că le pot fi ridicate mașinile.
Polițiștii fac apel la șoferi să nu mai sfideze regulile de circulație.

Amenda pentru oprire și staționare neregulamentară este de 290 de lei. Șoferii cărora le sunt ridicate mașinile le pot recupera de la sediul fostului Liceu de Construcții din Slatina, după ce plătesc o taxă de transport și una de depozitare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019