Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompierii olteni, buni sportivi
05.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 153

Pompieri din Slatina, Caracal și Scornicești s-au întrecut, astăzi, în cadrul unui concurs organizat pentru serviciile profesioniste. Salvatorii și-au testat astfel dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție. Cei mai buni au fost pompierii din Slatina.


Concursul s-a desfășurat pe stadionul 1 Mai din municipiul Slatina. Pompierii olteni au susținut mai multe probe și fiecare a luptat să scoată cel mai bun timp.
Pompierii au mai susținut la sediul inspectoratului proba scara de fereastră.
Locul I a fost câștigat de pompierii din Slatina, pe locul II
s-au clasat cei de la Caracal, iar pe trei, echipajul de la Scornicești.
Concursul se desfășoară de peste 20 de ani și are ca obiectiv pregătirea pompierilor pentru intervenția în situațiile de urgență.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018