Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompierii olteni, buni sportivi
05.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 175

Pompieri din Slatina, Caracal și Scornicești s-au întrecut, astăzi, în cadrul unui concurs organizat pentru serviciile profesioniste. Salvatorii și-au testat astfel dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție. Cei mai buni au fost pompierii din Slatina.


Concursul s-a desfășurat pe stadionul 1 Mai din municipiul Slatina. Pompierii olteni au susținut mai multe probe și fiecare a luptat să scoată cel mai bun timp.
Pompierii au mai susținut la sediul inspectoratului proba scara de fereastră.
Locul I a fost câștigat de pompierii din Slatina, pe locul II
s-au clasat cei de la Caracal, iar pe trei, echipajul de la Scornicești.
Concursul se desfășoară de peste 20 de ani și are ca obiectiv pregătirea pompierilor pentru intervenția în situațiile de urgență.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019