Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO la Expo Apa 2018
17.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 144

Cele mai noi echipamente și instalații pentru apă potabilă, apă uzată, tratarea apei și sistemele de monitorizare și control, au fost expuse la Expo Apa 2018, eveniment desfășurat zilele trecute la București. La expoziția de echipamente și tehnologii au participat și reprezentanți ai Companiei de Apă Olt.


 În perioada 14-16 mai 2018 s-a desfășurat Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est, ediția a XX-a, eveniment organizat de Asociația Română a Apei și Patronatul Apei, în București, la Palatul Parlamentului. Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est este adresat specialiștilor în domeniul apei și include o serie de conferințe, seminarii și ateliere de lucru despre evoluția și dezvoltarea sectorului apei în România, dar și în țările din regiune. Temele abordate, în acest an, au fost „Managementul și utilizarea eficientă a apei”, „Finanțarea infrastructurii de apă prin fonduri europene în perioada de programare 2014-2020” și „Reglementări în domeniul apei la nivel internațional”.
La Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est a participat și directorul general al Companiei de Apă Olt. Iată ce a declarat acesta:
„Felicit Asociația Română a Apei și pe președintele Felix Stroe pentru organizarea Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est și a expoziției EXPO APA 2018.
Este o ocazie pentru noi, toți cei care lucrăm în domeniul apei, să ne întâlnim și să discutăm despre cum putem moderniza acest sector, cum putem utiliza eficient resursele de apă și cum trebuie să implementăm noile reglementări internaționale în domeniul apei. Ediția XX a Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est a avut și o altă temă principală, finanțarea infrastructurii de apă prin fonduri europene în perioada 2014-2020 și sper ca aceste discuții să fie utile pentru semnarea cât mai rapidă a contractelor de finanțare și demararea investițiilor”.
Alături de operatorii regionali din domeniul serviciilor de alimentare cu apă, canalizare și epurarea apei uzate, la Expo Apa 2018 au participat și reprezentanți ai Asociației Române a Apei și ai Comisiei Europene și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și Bogdan Alexa, președintele Autorității Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019