Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
1 Iunie plin de aventuri, la Slatina
17.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1611

Se anunță un 1 Iunie plin de surprize și aventuri, la Slatina. Municipalitatea a pus la punct toate detaliile petrecerii organizate pe Esplanadă și în Expo Parcul din Slatina, de Ziua Copilului. Pe cei mici îi așteaptă plimbări cu ponei, un atelier de știință și un binoclu uriaș, prin care vor putea admira priveliștea orașului, nelipsita tombolă, dar și multe alte activități captivante.


 Slatina devine tărâmul aventurii, de Ziua Copilului. Primăria pregătește un spectacol de zile mari, pentru micii locuitori ai orașului, care sunt invitați să ia parte la „Adventure land”. Este un eveniment presărat cu multe activități inedite, care vor fi, cu siguranță, pe pacul participanților.
Aventura va începe la intrarea pe Esplanadă, de unde cei mici își vor ridica pașapoartele de copilărie, care le asigură accesul către toate activitățile distractive. Fiecare pașaport va avea și o hartă a „Adventure land”, cu toate atelierele la care se pot înscrie micii aventurieri. Dacă vor participa la patru dintre ele, vor avea șansa să câștige și un premiu, la marea tombolă.
Evenimentul va începe la ora 9.00 și durează până la ora 13.00. Plimbările cu poneii, dar și spectacolul „Dacii și romanii”, vor avea loc în Expo Parc, iar celelalte activități pe Esplanadă.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018