Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Permise și înmatriculări, programare națională
16.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1071

De astăzi, programările la Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Olt se fac în sistemul centralizat de la nivel național. Prefectura informează că a fost lansată aplicația de programare on-line pentru mai multe servicii. Acest lucru va duce la o eficientizare a activității, menite să elimine cozile de la ghișee. Până acum, programările se făceau pe site-ul Prefecturii.


 O nouă aplicație de programare on-line, în sistem centralizat, la nivel național, a fost lansată, astăzi, pentru Serviciul de Permise Auto și Înmatricularea Vehiculelor Olt. Dacă până acum, programările se făceau pe site-ul Prefecturii, de astăzi funcționează aplicația de la nivel național pentru următoarele servicii: preschimbare permis românesc, transcriere vehicul înmatriculat în România, autorizare provizorie - numere roșii, radiere vehicul, duplicat permis românesc, duplicat certificat înmatriculare, preschimbare permis străin.
Aplicația poate fi accesată de pe pagina de internet a Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor
sau de pe pagina de internet a Instituției Prefectului - Județul Olt
Pentru evitarea problemelor, Prefectura Olt recomandă solicitanților:
- să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația;
- să se prezinte la ghişeu la ora şi data rezervată, având asupra lor toate documentele necesare;
- înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă.

Pentru mai multe informații, cei interesați se pot adresa lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, la numerele de telefon 0249.410090, 0249.410104 interior 20842 sau 20839.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019