Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Loctrans schimbă traseele autobuzelor
15.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2636

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.


 Sunt mii de oameni care circulă zilnic cu autobuzele Loctrans. Un mijloc de transport sigur și rapid, spun călătorii. Dar pentru a ajunge la destinație mai repede, conducerea societății a regândit transportul în comun după modele aplicate cu succes în alte orașe. Serviciul de transport public local de călători în municipiul Slatina se va desfășura conform noilor trasee, începând cu data de 1 iunie.
Pentru a identifica cât mai ușor noile trasee, Loctrans a ales cinci culori specifice fiecărei linii.
Călătorii vor fi informați din timp în legătură cu aceste modificări.
Începând de luni, 5.000 de pliante vor fi împărțite abonaților, dar și celorlalți călători.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024